Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΣΕ 60 ΜΕΡΕΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε 60 μέρες από σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα στις 5 και 6 Ιουνίου, θα κληθούμε να εκλέξουμε νέα διοίκηση στον ΙΣΘ και εκπροσώπους για τον ΠΙΣ. Η Ενότητα-Συνεργασία-Ν.Ι.ΚΙ. θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο σας φιλοδοξώντας σε μία νέα αρχή. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα βουνό προβλημάτων, υποχρεώσεων και ανοικτών θεμάτων. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε και οικονομικές υποχρεώσεις (χρέη προς τρίτους) για πρώτη φορά.

Χρειαζόμαστε την ενεργή στήριξη σας κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας όπου το κόστος όπως μπορείτε να αντιληφθείτε είναι δυσβάστακτο. Μια επιστολή προς τους 9000 γιατρούς της πόλης κοστίζει περί τις 7000€. Θεωρούμε ότι θα ήταν περιττό έως και προκλητικό να προβούμε σε μία καμπάνια υψηλού κόστους. Επίσης, καθώς όλοι όσοι συναπαρτίζουμε τη Ν.Ι.ΚΙ. είμαστε γιατροί ενεργοί και πολλοί εξ ημών νέοι, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο ως κύριο εργαλείο στην περίοδο μέχρι τις εκλογές.

Σας ζητούμε να σκεφτείτε αν η δράση του ΠΙΣ και του ΙΣΘ ήταν τα προηγούμενα χρόνια επαρκής και αποτελεσματική κατά την κρίση σας ή αν επιθυμείτε ένα άλλο μοντέλο λειτουργίας. Καθώς κανένας από εμάς δεν προτείθεται να σταδιοδρομήσει ως συνδικαλιστής, ο χρόνος που μπορεί να αφιερωθεί είναι ανάλογος των υποχρεώσεων ενός ενεργού γιατρού. Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε, να συνδράμετε σε μια νέα πορεία της συλλογικής μας δράσης, να διαδώσετε τις σκέψεις, τις προθέσεις του συνδυασμού μας και να τακτοποιηθείτε οικονομικά μέχρι τις 15 Μαΐου στο Σύλλογο για το έτος 2011, ώστε να μπορείτε να ψηφίσετε.

Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις θέσεις μας για τα θέματα του κλάδου, περιμένοντας την ενεργή συμμετοχή σας σε διαδικτυακό διάλογο καθώς και τις υποδείξεις και προτάσεις πάνω σε αυτά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Dr. Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος - Πλαστικός Χειρουργός
Υποψήφιος Πρόεδρος ΙΣΘ