Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΘ

Θεσσαλονίκη 24/3/2011

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Δυστυχώς αισθανόμαστε ότι είστε σε λάθος δρόμο.

Σας καλούμε να υιοθετήσετε αυτούσια την απόφαση του ΙΣΑ για αναστολή της επί πιστώσει εκτέλεσης ιατρικών πράξεων και επισκέψεων από τους συμβεβλημένους Ιατρούς με τον ΟΠΑΔ επειγόντως.

Σας καλούμε επίσης να προσφύγετε άμεσα στην δικαιοσύνη για την έντοκη καταβολή των δεδουλευμένων από τον ΟΠΑΔ. Η προσφυγή αυτή που έπρεπε να έχει γίνει προ πολλού, αποτελεί δυνατότητα, δικαίωμα και υποχρέωση του Ιατρικού κόσμου.

Στη διάθεση σας για κάθε περαιτέρω συνδρομή.

Φιλικά

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

5 σχόλια:

ΝΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Με το δεδομένο ότι έως τώρα ο ΙΣΘ έχει στα χέρια του πολύ μικρό αριθμό εξουσιοδοτήσεων (<50) αυτή είναι η μόνη λύση που μέχρι να μαζευτεί ικανός αριθμός (έαν γίνει ποτέ αυτό). Στην Αθήνα ο ΟΠΑΔ εβγαλε ανακοίνωση για τον τρόπο πληρωμής των ασφαλισμένων του. Οι ελευθεροεπαγγελματίες και ο σύλλογος τους δικαιώνεται. Πρέπει ο ΙΣΘ να καλέσει τους γιατρούς να μην δέχονται τα χαρτάκια χωρίς αντίκρισμα. Τι φοβόμαστε μην μας κόψει ο ΟΠΑΔ τις συμβάσεις. Θα μας τις κόψει σε 2 μήνες ούτος ή άλλως.ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΗ και άντε γειά....ας τολμήσουν να καταγγείλουν έστω και μία σύμβαση και θα γίνει χαμός. Μας χρωστάνε θα μας πάρουν και το βόδι, έ όχι. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. όποιος φοβάται ας μαζεύει χαρτάκια για ταπετσαρία στο Ιατρείο του.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρός με σύμβαση στον ΟΠΑΔ:

Γιατί φοβήθηκε ο ΟΠΑΔ από τον ΙΣΑ που μόνο στα λόγια έκανε καταγγελία και δεν φοβήθηκε από τον ΙΣΘ που μαζέυει εξουσιοδοτήσεις.
Εάν εμένα μου κόψουν την σύμβαση χάθηκα γιατί από εκεί ζω, δεν έχω ΙΚΑ όπως εσείς. Την όλη υπόθεση την χειρίζετε σωστά ο ΙΣΘ και εμείς το επικροτούμε. Έτσι ήρθε και έγγραφο του ΟΠΑΔ που λέει πως θα πληρώσει ( 5 μήνες για τα παλιά).

Ανώνυμος είπε...

Τι να φοβηθεί το μπόϊ μας μήπως ? Με 30-40 εξουσιοδοτήσεις και συνέλευση των 50 ατόμων. Εσύ περίμενε να πάρεις ομόλογα μόνο πες τους τι χρώμα τα θέλεις για τον τοίχο του Ιατρείου σου. Οσο για τα παλιά είδες εσεί πουθενά λεφτά? Επειδή κάτι σας και σένα ζούν μόνο για το σήμερα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...

Θανάσης Εξαδάκτυλος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι θα ήταν πιο χρήσιμο ο διάλογος να μην γίνεται ανώνυμα. Προσωπικά, θα ευχόμουν οι προβλέψεις μου να αποδειχτούν λανθασμένες.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα ήταν καλύτερα να γνωρίζουμε εαν απάντησε ο ΙΣΘ.